Wandeling met Jos Nijhuis, president-directeur Schiphol Group

Morgen, zaterdag 1 april, in Het Financiële Dagblad een wandeling met de heer Nijhuis, president-directeur van Schiphol Group, met oprichter en directeur van De Grote Beweging, Merel de Groot door de stad. Aan de hand van actuele observaties gaan zij met elkaar in gesprek over de heer Nijhuis zijn visie op de toekomst van de stad.

Hier alvast een klein voorproefje:

Schiphol Group is een inspirerend en dynamisch bedrijf met grote impact op de toekomst van de stad. Nieuwsgierig en met plezier ga ik wandelend met de heer Nijhuis in gesprek over zijn visie op de toekomst van de stad.

Voormalig Stadsschouwburg directeur Melle Daamen ontvangt ons op het dak van Stadsschouwburg voor een vergezicht als vertrekpunt van het gesprek.

IMG_8963

Hoe heeft Schiphol de stad nodig? Schiphol is een doorgangsplek en heeft de stad nodig als een aantrekkelijke plek, als plek waar de wereldburger graag wil komen en zijn tijd door wil brengen. Ik zie de stad als een magneet met grote aantrekkingskracht.  Schiphol heeft de bewoners van de stad, ondernemers, de Gemeente nodig om onze stad te laten shinen!

 

Fotografie: Calle de Hoog

By |maart 24th, 2017|Projecten, Walks|0 Comments

About the Author:

Merel de Groot
Gedreven door een continue nieuwsgierigheid naar nieuwe perspectieven op de toekomst van de stad loopt Merel de Groot door wereldsteden als Amsterdam, Rotterdam en New York City. Deze wandelingen vormen haar voertaal en inspiratie.

Leave A Comment