De Grote Beweging

De Grote Beweging is het bedrijf van waaruit oprichter en Algemeen Directeur Merel de Groot samen met Team DGB visiegedreven events en performances ontwerpt en uitvoert voor bedrijven met impact op de toekomst van de stad. Met haar team reageert Merel snel op uw vraag als klant en komt na het inventariseren van uw wensen en ideeën snel met een origineel en helder concept dat aansluit bij de identiteit van uw bedrijf of onderneming. Zo communiceert u op inspirerende wijze uw visie en koers met uw klant, partner, werknemer en de bewoner van de stad.

Merel de Groot

Merel de Groot (Algemeen Directeur) Gedreven door een continue nieuwsgierigheid naar nieuwe perspectieven op de toekomst van de stad loopt Merel de Groot door wereldsteden als Amsterdam, Rotterdam en New York City. Deze wandelingen zijn voertaal en inspiratie voor het creëren van de visie gedreven events en shows. Na het behalen van haar propedeuse aan de Toneelacademie Maastricht studeerde Merel de Groot af als regisseur aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de voorstelling Tot de Wereld, (Ton Lutz Prijs 2008 voor meest veelbelovend regie talent). Hierna regisseerde en produceerde zij op podia als Theater Bellevue, Stadsschouwburg Amsterdam / Expanding Theatre, Frascati en Het Noord Nederlands Toneel. Tevens werkte Merel een aantal jaar met veel plezier samen met theatermaakster Adelheid Roosen binnen de context van haar Zina Platform en Female Economie.

Team DGB

Diederik Imfeld (Public Relations) zet zich als lid van Team DGB in voor de verbinding van De Grote Beweging met haar klanten; bedrijven die hun visie op inspirerende wijze door de Grote Beweging verbeeld willen zien om zo werknemers, klanten, partners en bewoners van de stad te betrekken, te inspireren en mee te nemen in het bereiken van hun doel. Samen met Merel de Groot brengt Diederik in kaart wat er speelt in de stad, om zo De Grote Beweging klanten continue te kunnen voeden met inspirerende visies en perspectieven op de toekomst van de stad. Daarnaast is Diederik student in de master Theatre Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Calle de Hoog (Event Design) ontwerpt dynamische publieksopstellingen voor visiegedreven events en shows die de Grote Beweging maakt in opdracht van u als klant. Met haar ontwerpen faciliteert Calle een dynamische en frisse manier van kijken en luisteren en brengt uw partners en klanten vanuit de inhoud en visie van uw bedrijf op onvoorziene wijze in beweging. Calle studeerde in 2013 af aan de Opleiding Scenografie aan de Theaterschool in Amsterdam. Met Merel de Groot werkte zij aan De piloot van goed en kwaad (Joost Conijn / Expanding Theatre / Stadsschouwburg Amsterdam)  Eerste Beweging (Theater Bellevue) en de presentatie van de De Gezonde Stad Monitor (Pakhuis de Zwijger).